Søg
  • Brian Lund Sode

FIBALON giver dig helt rent og krystalklart vand imens du spare på energi, kemi og vandforbrug!


FIBALON er en revolutionerende nyhed indenfor poolvandsfiltrering. Filtret består af en kombination af forskellige polymer fibre med varierende overfladestrukturer og specielle fiberkrydsninger. De specielle overfladefibre har en kerne af sølvioner, der effektivt modvirker dannelse af biofilm. Den unikke spiraliske facon giver FIBALON maksimum filteroverflade – hele 20 gange større end det fineste filtersand på 0,4 mm.

FIBALON materialet har en unik filtreringsevne, der betyder at 350 gram FIBALON filtermateriale er i stand til at tilbageholde op til 40 kg snavs. Det betyder at der ikke er behov for at foretage backwash af filteret med samme frekvens som tidligere. Det minimerer dit forbrug af vand og kemi. FIBALON materialet medfører – modsat filtersand – ikke tryktab i filteret og kræver derfor ikke samme pumpekraft for at holde en effektiv cirkulation. Det kan minimere dit strømforbrug.

Kort fortalt er FIBALON et high-tech poolfilter med overlegen filtreringseffekt og lang levetid samt en masse andre fordele.

#unikfiltreringsevne #nyhed #poolvandsfiltrering #filtersand #handypoolmandk #poolservice #vandbesparelse

32 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle