Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Juridisk navn Total-Multiservice er en del af handypoolman.dk og total-poolservice.dk

CVR. nr. 26386500

Adresse Næstvedvej 218

DK - 4100 Ringsted

e-mailadresse Mail@total-poolservice.dk

Telefonnummer 29 80 24 69

 

Betaling

 

Hos total-poolservice.dk kan du betale med dankort og de mest udbredte kreditkort, samt bankoverførsel. Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. Bankoverførsel er primær betalings mulighed ved afslutning af udført serviceydelse fra handypoolman.dk, dette aftales ved indgåelse af fast aftale, hvor pris, timer og materiel er godkendt af kunde.

 

Når du bestiller varen, vælger du korttype. I betalingsfasen får du opgivet, hvilke varer du har bestilt samt den samlede pris inkl. moms.Det er både nemt og sikkert at betale med betalingskort hos total-poolservice.dk, og du bliver ikke opkrævet kort-gebyr.

Følgende kort kan anvendes: Dankort, VISA/Dankort, VISA, MasterCard og American express forbrugsforening mm

 

Indbetalingen er til forfald senest 7 bank dage efter levering af et udført arbejde. Ved for sen indbetaling tillægges rente på 2 % pr. måned af købssummen + kr. 100 kr i administrations gebyr pr for sen indbetaling.

Indtastning af kortoplysninger foregår via en SSL sikker side. Herfra vil al kommunikation mellem dig og serveren være krypteret med SSL. Dette sikrer, at ingen kan få fat i de informationer, du indtaster. Kreditkortnummer- Udløbsdato- Kontrolcifre (3 sidste cifre i den lange talrække der står i underskriftfeltet på bagsiden af dit kort)Er disse felter ikke tastet korrekt, kan total-poolservice.dk ikke gennemføre din ordre.

Herefter trykkes på "Godkend".

 

Levering

 

total-poolservice.dk anvender kun fragtfirmaer og postnord, hvor varer sendes forsikret.Såfremt du ikke er hjemme i normal arbejdstid, har du mulighed for, ved bestillingen, at vælge en anden leveringsadresse (f.eks. din arbejdsplads), hvor du har mulighed for at modtage pakken. Dette kan anbefales for at sikre hurtigst mulig levering af dine varer.handypoolman.dk opererer med enhedsfragt på alle ordrer til levering i Danmark. Fragten beløber sig p.t. til kun DKK 79.

Når du bestiller varer hos handypoolman.dk via internettet, modtager du en ordrebekræftelse sammen med handelsbetingelserne på e-mail.

 

 

Leveringstiden for varen – total-poolservice.dk bestræber sig på at behandle din ordre så hurtigt som muligt. Dvs. at alle lagervarer afsendes inden for 2-5 hverdage efter ordremodtagelsen, med mindre andet er oplyst.

Er bestilte varer ikke på lager ved bestillingen, må der beregnes en leveringstid 1-3 uger fra ordremodtagelsen.

Er uheldet ude og en af total-poolservice.dk`s leverandører ikke kan levere bestilte varer inden for leveringsfristen, vil du blive kontaktet via e-mail eller pr. telefon. Bemærk: Når det gælder store pools, kan der være op til mellem 4 og 6 ugers leveringstid.

 

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 

A: har modtaget din vare får den sidste vare i fysisk besiddelse,

 

B. når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

 

C: får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse,

når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

 

D: får den første vare i fysisk besiddelse

 

når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode

 

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ve I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

 

Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur.

Den finder du nederst i dette dokument.

 

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

 

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Visse varer kan i kraft af deres art ikke returneres med normal post.

Dette gælder for vare nr 5038 Activ Pool Calcium hypoklorit 70% 10 kg.

 

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. 249,- DKK.

 

Serviceydelser undtaget fortrydelsesretten

Udførte tjenesteydelser, hvis

 

1: leveringen af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

 

2: Du mister din fortrydelsesret, hvis;

Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

 

3: Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,

 

4: Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

 

5:Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,

 

Varens stand, når du sender den retur

 

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

 

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

 

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

total-poolservice.dk

Næstvedvej 218, 4100 Ringsted

rma@total-poolservice.dk

Mobil 29 80 24 69

 

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse herom og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Dog kun efter aftale om tidspunkt og personligbetjening.

 

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular eller vedlægger følgende; Hent dokument

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

 

Når du handler på www.total-poolservice.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

 

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

 

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

 

Total-poolservice

Næstvedvej 218 ,4100 Ringsted

 

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

 

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ejeren af Total-poolservice har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på er Torben Lilliedal

Oplysninger afgivet til Total-poolservice.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

 

Klageadgang

 

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til.

 

Total-poolservice

Næstvedvej 218 ,4100 Ringsted

 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne

herfor er opfyldt.

 

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

Forbrugerinformation www.forbruger.dk