Blog

September 16, 2017

Nedlukning af poolen for vinteren. Tips og vejledning. Nu er det tid til at lukke poolen for denne sæson og derfor har jeg lavet denne video som kan hjælpe jer til at gøre det selv. Men i er selvfølgelig også velkomne til at kontakte handypoolman.dk via 22377164 eller handypoolman@gmail.com

May 31, 2017

Stærke NYHEDER til fornuftige priser hos handypoolman.dk. Bruger I meget tid på at fjerne snavs fra bunden af jeres badebassin eller swimmingpool, så er her to friske bundsuger som vil klare arbejdet for jer ;o) Se mere på www.handypoolman.dk under pumper og bundsuger.

May 26, 2017

Hvis du vælger at købe din næste pool / badebassin hos handypoolman.dk, så får du et produkt af meget høj kvalitet til rimelig pris fra den Spanske producent GRE. Disse pools er fremstillet specielt til de nordiske vejrforhold og har en levetid på minimum 15 år.

Der udover kan du lade poolen stå hele året, og der skal kun tømme 1/3 vand af poolen i forbindelse med vinter nedlukning, du sparer derved både arbejdet og vand.

Hos handypoolman.dk kan du også bestille tilhørende produkter til poolen, og vi monterer også gerne jeres nye pool. Men der følger selvfølgelig en udførlig samlevejledning med. Se udvalg i webshoppen.

May 1, 2017

Hos handypoolman.dk finder du det meste til vandpleje, vedligeholdelse og rensning af swimmingpools og badebassiner, og nu det ved at være tid til opstart. Derfor kan du bestille nu og komme i gang næste uge. Her ses et lille udvalg.

September 3, 2016

Har i et projekt som i drømmer om, og som kan skabe værdi for hele familien. Så få et uforpligtende tilbud i år, og lad os starte til foråret 2017.

August 22, 2016

Derfor har jeg trukket 10% fra på alle pools ved køb i august og september. Der følger et startsæt med uden beregning.

July 2, 2016

Sommertilbud :o) lige nu får du 1.000,- kr i rabat, når du bestiller swimmingspools/ badebassin hos handypoolman.dk, så lad ikke regnen slå jer ud :o) Skriv SOMMERSJOV under kupon og indløs rabatten.

Forlæng badesæsonen med varmepumpe. For der er ikke noget som en dukkert det meste af året eller at hører børnelatter fra poolen. Dette er faktisk muligt hele året med en varmepumpe. Se mere på handypoolman.dk ring eller skriv for at hører nærmere.

June 18, 2016

Du kan bestille alt til poolen/ badebassinet hos handypoolman.dk da webshoppen har åbent 24 timer i døgnet. Mangler du PH Down eller Klor m.m. Så gå ind på siden i ro og mag og bestilt det du skal bruge. God weekend. Mvh Brian Sode handypoolman.dk

May 28, 2016

Hvis du har en INTEX pool eller ligende badebassin i blåt PU, så ved du sikkert at disse bassiner ikke tåler at stå ude hele året, da de ikke tåler frost og du skal derfor starte forfra hver år, for at blive klar til sæsonstart.

 

Det behøver du ikke længere, for hos handypoolman.dk kan du investere i et badebassin med 15 års garanti mod de nordiske vejrforhold, og så skal du kun tømme 1/3 vand af i efteråret og lade din swimmingpool stå med et overdækken hele vinteren.

 

Se sortimentet her under " swimmingpools " på hjemmesiden. Vi hjælper også gerne med at stille din nye pool op.

 

Vi har selvfølgelig også tilbehør samt vandpleje produkter hvis i mangler.

 

 

 

April 12, 2016

Undgå myg i nærheden at din terrasse, swimmingpools, vildmarksbad m.m. For hos handypoolman.dk kan I nu anskaffe myggefælden som tilsluttes stikkontakten, der omformer strømmen til 12 V. Der følger en UV pærer og en duftpatron med som tiltrækker myggene, og fælden gør de ikke kan komme ud igen.

 

Find under pool tilbehør i webshoppen.

 

Please reload

Featured Posts

Nedlukning af pool i alle størrelser og former

September 16, 2017

1/10
Please reload

Archive
Please reload

Follow Me
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Næstvedvej 218

4100 Ringsted

mail@total-poolservice.dk

Cvr: 26386500

Tel: 29 80 24 69

© 2016 by handypoolman.dk

2020 overtaget af Total-poolservice